CURRICULUM VITAE

Martin Sørensen

Mediegrafiker (fleksjob)

Profil


Navnet er Martin Sørensen, jeg bor i Aarhus og blev uddannet som Mediegrafiker fra Aarhus Tech tilbage i 2003. Jeg har siden da arbejdet som grafiker i forskellige virksomheder. I 2009 blev jeg desværre ramt af stress. Efter at have brugt en kort periode på at ryste oplevelsen af mig, blev jeg ansat i fleksjob hos Dansk Musiker Forbunds Aarhus Afdeling, hvor jeg efterhånden har været i en 7 års tid.  Jeg arbejder hjemmevant i de fleste af Adobe's Programmer, hvoraf jeg dog er mest rutineret i Photoshop og Illustrator, men har jeg først lært et stykke software og brugt det kontinuerligt, fæstner det sig hurtigt på hjernebarken.

Programkendskab
Adobe Photoshop, Adobe Illustrator CC, Adobe Indesign, Affinity Publisher, Blender, Escape Motions Amberlight , Filter Forge, Wordpress, DaVinci Resolve, OpenOffice, Microsoft Office 365

Navn:                Martin Sørensen

Fødselsdato:   4. oktober 1981 (39 år)

Nationalitet:    Dansk

Facebook:       www.facebook.com/garnettdk

Email:               martin@garnett.dk
Sprog:              Dansk, engelsk, svensk (til husbehov)

Færdigheder


Som grafiker har jeg generelt utrolig stor fokus på helheden i udformningen af en grafisk løsning, og kontrast,
enkelthed og balance er designprinciper jeg vægter højt. Jeg er god til at lytte og spore mig ind på en klients ønsker,
og samtidig tilføre min egen ekspertise til projektet, uden at tage komplet ejerskab over det.
Som person er jeg hjælpsom, empatisk og kan godt lide at lære fra mig.

Programkendskab

Er i  besidelse af stort overblik over brugen af interfaces i grafisk software, og tilegner mig hurtigt viden omkring nye funktioner i et givent stykke software.

Stilforståelse

Har god forståelse for, og viden om de virkemidler der bruges indenfor forskellige epoker og stilarter indenfor grafisk design.

Plakat/flyer og omslags-design

Har en stor force i at fange folk med et design vha. få men effektive grafiske virkemidler, og da kultur- musik og filmrelateret artwork altid har haft min interesse, er det nemt for mig at fange den grafiske essens af en bestemt stil eller genre.

Erhvervserfaring

Dansk Musiker Forbund (Aarhus afdelingen)

Grafiker (fleksjob)
(2013->)


I 2013 blev jeg ansat i fleksjob hos Dansk Musiker Forbunds Aarhus afdeling hvor jeg har hjulpet med at give vores medlemsblad Basunen et grafisk løft, samt produceret annoncegrafik til bladet, fabrikeret plakater og flyers til vores forskellige arrangementer bl.a under Aarhus Jazzfestival, samt til Musikerdag, Generalforsamling og diverse kursusarrangementer.

Proremus

Grafiker (fleksjob)
(2009-2011)


Mine opgaver hos Proremus bestod bl.a. i udarbejdelse af grafik til websites, foldere, magasiner, postkort, visitkort, logoer, foldere, brevpapir, designmanualer o.a.

Mediespinder

Grafisk designer
(2006-2007)


Opgaverne hos mediespinder bestod bl.a af udarbejdelse af diverse grafiske opgaver såsom flyers, logoer, foldere, visitkort, brevpapir, hjemmesider o.a.

+ Div praktikperioder hos bl.a. Frontløberne, BUCHS AS & Hadsten Grafisk

Uddannelse

Aarhus Tech

Mediegrafiker (1999-2003)

Randers Tekniske Skole

10 kl. på Multimedielinien (1998-1999)